Radarul tehnologiei

Cele mai interesante inovatii in domeniul tehnologiei, precum si cele mai bune recenzii pentru telefoane

Samsung

Samsung Galaxy S8 a fost lansat in Aprilie 2017, fiind cel mai nou model din gama Samsung.
Design-ul fantastic pe care acest telefon il ofera il diferentiaza fata de adversarele sale.
Cu un display de top, Samsung Galaxy S8 va ofera o experienta de neuitat. Standarul "Infinity display" este noutatea pe care acest model de telefon o aduce.
Telefonul vine incorporat cu o camera de 12 MP, iar pentru iubitorii de selfie-uri, firma sud-coreeana a dotat acest dispozitiv cu o camera frontala de 8 MP.
Un alt avantaj al acestui dispozitiv este faptul ca securitatea este foarte ridicata, telefonul fiind dotat cu o functie de scanare a irisului, precum si securitate oferita de amprenta digitala.
Un alt aspect pozitiv al acestui dispozitiv este rezistenta la apa si praf. Telefonul rezista timp de 30 de minute in apa, la o adancime de 1.5 metri.
Primul punct slab al acestui telefon este bateria de 3000 mAH, destul de putin pentru un telefon atat de puternic. Totusi, acest lucru se compenseaza printr-o incarcare foarte rapida a dispozitivului.
Plasarea cititorului de amprente in partea dreapta a camerei, este putin ciudata, in mod normal locul acestuia fiind sub camera.
Un alt aspect enervant al modelului S8, sunt aplicatiile pre-instalate, pe care putini utilizatori le folosesc, dar care consuma foarte multe resurse, fara rost.

Samsung Galaxy J7 a fost lansat in Iunie 2017, fiind cel mai nou model din clasa J.
Acest model vine echipat cu o camera secundara de 13 MP, excelenta pentru pasionatii de fotografii.
Este foarte bun pentru urmarirea clipurilor video, jocuri si navigare pe internet.
Un alt avantaj este faptul ca acest dispozitiv are un slot dedicat pentru memorie, astfel ca puteti sa adaugati carduri microSD de pana la 256 GB.
Ofera o gama variata de senzori, precum: amprenta digitala, accelerometru, giroscop si proximitate.
Unul dintre dezavantajele acestui tip de telefon este faptul ca nu suporta Java si nu are nici infrarosu.
Un alt minus al acestui telefon este absenta senzorului de temperatura, important pentru masurarea temperaturii telefonului.
Deasemenea, lipsa protectiei pentru display este un alt punct slab al acestui dispozitiv.