Radarul tehnologiei

Cele mai interesante inovatii in domeniul tehnologiei, precum si cele mai bune recenzii pentru telefoane

ASUS

ASUS Zenfone 4 a fost lansat in Noiembrie 2017, fiind expresia cea mai avansata a experientei ASUS in segmentul design-ului de smartphone-uri.
Ecran-ul Super AMOLED al acestui dispozitiv este protejat de Gorilla Glass, o tehnologie care este special conceputa pentru a fi rezistenta la avarieri.
Acest telefon are toate tipurile de senzori de care aveti nevoie: amprenta digitala, accelerometru, e-compass, gyroscope, senzor de distanta si senzor de lumina.
Software-ul Speaker Grill ajuta la redarea sunetelor la o calitate superioara.
Asistentul Google este un alt software pre-instalat care vine cu acest dispozitiv.
Daca sunteti un impatimit al selfie-urilor, atunci veti fi putin dezamagit de acest model, deoarece nu realizeaza cele mai reusite fotogragii.
Un alt aspect neplacut este dat de bateria de 3000 mAh, care are nevoie de 2 ore pentru o incarcare completa.
Daca veti folosi camera pentru mai mult de 20 de minute, carcasa se va supraincalzi, acesta fiind un alt dezavantaj al acestui tip de telefon.
Nici concectivitatea prin Wi-fi nu este de cea mai buna calitate, nefiind posibila conectarea la Wi-fi 5 Ghz.

ASUS Zenfone AR este singurul telefon din lume cu tehnologie Tango si suport Daydream.
Tangou este o noua si interesanta tehnologie pentru realitate augmentata.
Cu ajutorul Daydream veti putea beneficia de o experienta de realitate virtuala (VR) de calitate foarte buna direct pe telefonul dumneavoastra.
ZenFone AR este echipat cu inovativul sistem TriCam ce consta in trei camere distincte instalate pe partea din spate – urmarirea miscarii, detectia adancimii de camp, camera de inalta rezolutie de 23MP — ce ii permit telefonului sa creeze un model tridimensional al spatiului inconjurator si sa-si inregistreze miscarile.
ZenFone AR va permite sa masurati camerele si sa plasati obiecte de mobilier virtuale, astfel incat puteti decide pozitia optima a acestora fara a trebui sa le miscati prin camera.
Un alt punct forte cu care ASUS Zenfone AR se remarca este memoria RAM de 8 GB, nemaintalnita la un alt telefon mobil.
Tehnologia SonicMaster 3.0 implementata modelului ZenFone AR combina numeroase inovatii audio pentru AR si VR, oferind o experienta cu adevarat imersiva — mai mult volum, mai multa calitate si mai multe efecte.
Unul dintre defectele pe care acest dispozitiv le are, este greutatea sa, care este putin prea mare.
Un alt punct slab este camera secundara, care ar putea fi imbunatatita.