Radarul tehnologiei

Cele mai interesante inovatii in domeniul tehnologiei, precum si cele mai bune recenzii pentru telefoane

Inovatii tehnologice

iBubble este prima drona care se conduce automat sub apa, si care poate urma orice pe cineva pentru a captura imagini frumoase.
iBubble va urmareste si inregistreaza intreaga sesiune de inot, fara ca dumneavoastra sa actionati in vre-un fel.
In timp ce dumneavoastra va bucurati de experienta acvatica, aceasta drona wireless dotata cu camera si lumini, va captura fiecare moment.
Bateria acestei drone tine incarcata o ora, insa puteti sa schimbati bateriile intre doua scufundari.
iBubble poate sa se scufunde pana la adancimea de 60 de metri, si se deplaseaza cu o viteza de 3.5 km/h.
Una dintre caracteristicile importante ale acestei drone este faptul ca evita obstacolele.

Leenby este un robot mobil si autonom semi-uman, capabil sa se orienteze intr-un mediu public.
Acest proiect ambițios a fost inițiat pentru a răspunde nevoilor persoanelor în vârstă și a handicapului, acasă sau într-un mediu medical.Lista sarcinilor potențiale pe care Leenby le-ar putea executa include însoțirea unei persoane înapoi în camera lor, livrarea de alimente și băuturi, detectarea unei persoane în pericol imediat și formularea soluției potrivite, interacțiunea cu persoana și asigurarea mediului înconjurător.
Leenby este, de asemenea, echipat cu recunoașterea vocală și sinteza care îi permite să interacționeze cu o persoană bazată pe cuvinte cheie. Desi este facut sa functioneze autonom, se poate conecta la diferite retele (Ethernet local, Bluetooth, Wifi, mobile 4G).
Leenby Maasoara 140 cm, cantareste 30kg si este capabil sa urce pe o pantă de 14%. Datorita celor doi senzori laser si a unui sistem de camere stereovision, robotul este capabil sa isi regleze mediul, sa recunoasca obiectele si sa detecteze oamenii. În consecință, robotul se poate îndrepta spre un obiect ușor, predefinit, pentru a-l prinde si a-l transmite unei persoane desemnate.

Prizm este un nou tip de music player care poate fi conectat la orice difuzor.
In functie de cine este in camera, si de preferintele lor muzicale, Prizm stie ce melodie sa redea.
Nu mai este nevoie sa va folositi smartphone-ul sau computerul pentru a asculta muzica. Prizm este alternativa potrivita.
Prin apasarea unui singur buton, va puteti bucura de melodiile care va plac, si sa descoperiti noi piese favorite.

Usor de utilizat si precis, Oscult va ofera mult mai mult decat atingerea și ascultarea.
Aceasta prima ecografie facuta pentru iPad a fost realizata pentru a va imbunatati eficienta in domeniu. Oscult este, de asemenea, un set de instrumente conectate pentru furnizorii de la toate nivelurile de asistenta medicala.