Radarul tehnologiei

Cele mai interesante inovatii in domeniul tehnologiei, precum si cele mai bune recenzii pentru telefoane

Lenovo

lenovo P2

Lenovo P2 a fost lansat in Noiembrie 2016, si se bazeaza pe durata de viata a bateriei, sloganul sau fiind, "Live Life. Fully Charged".
Principalul atuu al acestui model de telefon este bateria de 5110 mAH, care ofera autonomie timp de 3 zile pentru utilizator obisnuit. Deasemenea, bateria se incarca foarte rapid, fiind nevoie de 80 de minute pentru o incarcare de la 0% la 100%.
Ecranul Super AMOLED de 5.5 inch ofera unghiuri de vizualizare foarte bune, fiind unul dintre aspectele pozitive ale dispozitivului.
Camera de 13 MP realizeaza poze de inalta calitate atat in conditii de lumina naturala, cat si la lumina artificiala. Acuratetea culorilor, contrastul si saturatia culorilor sunt foarte bune.
Scannerul pentru amprenta digitala este plasat in partea din fata, si este unul dintre cele mai rapide de pe piata.
Un alt avantaj al telefonului Lenovo P2 este faptul ca vine cu mai multi senzori: accelerometru, giroscop, proximitate si busola.
Absenta conectorului USB Type-C este unul dintre dezavantajele acestui model, astfel ca rata de transfer a fisierelor de pe computer este mai scazuta.
Un alt dezavantaj al acestui dispozitiv este incapacitatea acestuia de a inregistra video-uri in rezolutie 4K, desi procesorul ar permite o asemenea functie.
Stabilitatea video nu este un punct forte al acestui dispozitiv, asadar, daca doriti sa folositi telefonul pentru a filma, nu este recomandat acest model.
Absenta senzorului infrarosu este o ultima problema pe care acest model o are.

Lenovo Zuk Z2

Lenovo Zuk Z2 a fost lansat in Mai 2016, fiind un telefon din clasa medie oferit de firma chineza.
Telefonul are o memorie de 4GB RAM, fiind foarte util atunci cand doriti sa faceti mai multe actiuni in acelasi timp.
Acest dispozitiv suporta inregistrari video 4K, cea mai moderna tehnologie in domeniu.
Bateria de 3500 mAh ofera autonomie pentru mai multe ore, iar incarcarea este foarte rapida, ajungand la 83% in doar o jumatate de ora.
Faptul ca nu suporta o extindere a memoriei este un dezavantaj pe care Lenovo ZUK Z2 il are fata de celelalte telefoane din aria sa.
Acest model este mai gros decat celelalte dispozitive realizate de Lenovo, si astfel ca are un minus la design.
Un alt punct slab al acestui model este faptul ca este disponibil in doar doua culori.